Norsk Twilightblogg

Kristen VS Carey som Lizbeth Salander?

Kristen Stewart er en større stjerne – men Carey Mulligan har en Oscar nominasjon, så det blir en jevn kamp mellom dem to for den største rollen i Hollywood akuratt nå, spille hovedkarakteren Lizbeth Salander i sagaen til Stieg Larson. Regissøren vil hvist ha en yngre Angelina Jolie-type, fordi det er en irritabel, sexy, krevende rolle. De har kjempet før også: Begge jentene kjempet om «Orange Rising Star Award» på 2010 Bafta prisutdelingen, og som kjent, fikk Kristen den prisen.

Vi kan bare forestille oss at Kristen dør etter å få denne rollen! Basert på de best selgende bøkene av Stieg Larson, karakteren er en sexy bifil, som er et geni på å hacke pc’er! Det er egentlig en Svensk thriller. Og vi kan ikke hjelpe at vi synes Kristen ligner litt på den svenske skuespilleren som spiller Lizbeth i orginalen: Noomi Rapace.
 
Denne rollen vil bli stor for både Kristen og carey – og vi kan lukte en Oscar pris her! Kristen ligner på Lizbeth, men vi kan se at Carey kan spille den rollen. Hvem vil du se som Lizbeth? Kristen eller Carey?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s