Norsk Twilightblogg

De 10 største film feilene i New Moon

Rett før Jacob kommer inn gjennom Bellas vindu, viser det at hun sover og «drømmer» om at Victoria kommer til henne. Hvis du ser, når kamera fokuserer på drømmefangeren, og åssen den henger på senga. Den henger på den ene siden. Men når Jacob kommer inn gjennom vinduet, fokuserer den på drømmmefangeren igjen, og da henger den på en annen måte. Da henger den på begge sider.

Når Alice hopper over trappa for å ønske Bella gratulerer med dagen, mellom scenen skifter skjerfet posisjon.

Når Bella våkner fra det første marerittet sitt, ser man at Romeo og Juliet boken ligger på pute ved siden av henne. Men når Charlie kommer inn med gaven er den borte, men så skifter det, så kommer boken tilbake igjen.

I scenen der Bella møter Laurent, er håret hennes først rett, men så er det litt «bustete» og håret er bak øret, men så er det rett igjen.

Når Bella reiser til Italia for å redde Edward. Setter Alice henne av – når Bella går ut av bilen for å spørre hvor Edward vil være, først ser du Bella forran bil døra, og plutselig er hun bak bil døra.

Når Jacob først viser tatoveringen, er den oppå skulderen, men når Jacob er i skogen med Bella og Edward er tatoveringen lenger ned.

Når Jacob snakker med Bella på stranden om Victoria, er skjorta hans først grå, men så skifter skjorta farge til brun. Det er timer mellom denne scenen.

Når Bella og Edward går ned til Volturiene skifter de side der de holder hendene sine, dette skjer også når de går, untatt at når de går, skifter de fra og hålde rundt hofta, til å holde hender.

Når Alice kjører Bella til Volturiene, har hun på seg skjerf og solbriller. Gjennom scenen, skifter skjerfet form og farge på knuten.

Når Bella er i kaffeterian med Mike, og han spørr henne til en film, skifter håret hennes fra å være bak øret, til forran øret, til bak igjen.

Reklamer

One response

  1. Stilig!!
    Det var skikkelig kult å få se:D

    april 13, 2010, kl. 06:12

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s