Norsk Twilightblogg

– Jeg så akkurat Twilight for første gang

Robert Pattinson (24) er visst en treig fyr.

Skal vi tro sladdersiden RadarOnline har nemlig ikke den britiske skuespilleren sett filmen som gjorde ham til en global superstjerne før nå.

– Jeg så akkurat Twilight på TV for første gang, skriver RadarOnline at Robert innrømmet på en pressekonferanse lørdag (12. juni) og hevder han så det ferdige produktet først for noen uker siden.

Filmen han refererer til, som på norsk heter «Twilight Evighetens Kyss», kom i 2008 og skal vi tro dette ryktet betyr jo det at Pattinson har brukt hele to år på å se filmen som startet det som i dag har blitt et milliardforetak.

Som om ikke det var nok, skal tenåringsidolet ha innrømmet han IKKE har lest den siste boken filmene baseres på, «Twilight Breaking Dawn».

– Jeg har hørt noen få rykter om hva som skjer i historien, men jeg vet faktisk ikke hva som skjer i det hele tatt, skal Robert ha røpet under pressekonferansen.

«Twilight Eclipse» har verdenspremiere på kino i Norge den 30. juni – men om vi skal følge farta til Robert får han vel ikke sett den før i 2012 en gang.

Kilde: Topp.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s